معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان از تلاش رای فعال شدن بیمارستان نرگسی و تداوم فعالیت بیمارستان شهید رجایی گچساران خبرداد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: دغدغه های دانشگاه علوم پزشکی استان فعال نمودن بیمارستان نرگسی و تداوم فعالیت بیمارستان شهید رجایی گچساران است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ معاون دانشگاه علوم پزشکی استان گفت:در راستای اجرای سیاستهای ابلاغی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و دستور اکید معاون محترم درمان وزیربهداشت مبنی بر افتتاح و بهره برداری هر چه سریعتر از بیمارستان نرگسی گچساران، با پیگیریهای جدی ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان، معاون محترم عمرانی استانداری و همکاری مستمر معاون توسعه دانشگاه، با هدف استفاده بهینه از تخت ها، فضاها و امکانات بیمارستانی موجود و جهت مدیریت مطلوب تر خدمات درمانی مخصوصاً در شرایط بحران بیماری کووید19، ارتقاء شاخص های سلامت، توزیع عادلانه امکانات و فعال نمودن بخش های بیمارستان نرگسی،علیرغم قدمت بالای ابنیه و ساختمان بیمارستان شهید رجایی، مشکلات جدی و پرهزینه ی سیستم فاضلاب و تأسیسات آن، تصمیم بر تداوم فعالیت این بیمارستان و فعال نمودن بخش های مختلف بیمارستان نرگسی گرفته شد.

دکتر ملک پور تصریح کرد:این تلاش ها برای این است که درهر دو بیمارستان متناسب با ظرفیت تخت، فضای فیزیکی و امکانات آن، بخشهای مختلف بستری،اورژانس، و اتاق های عمل مرتبط، برقرار و فعال بمانند.
وی ادامه داد: با وجود اینکه از ابتدا سیاست وزارتخانه جایگزینی بیمارستان نرگسی به جای بیمارستان شهید رجایی بود ولی دانشگاه علوم پزشکی استان طی درخواستی در تاریخ 01/06/1400 نامه ای به شماره 13110/23/پ با عنوان «درخواست تداوم فعالیت بیمارستان شهید رجایی گچساران» به معاونت توسعه ی وزارت ارسال نموده است که به تأیید معاونت توسعه وزارت رسیده و به کمیسیون ماده 20 معاونت درمان آن وزارت ارجاع داده شده است.
دکتر ملک پوربا بیان اینکه هدف دانشگاه علوم پزشکی استان فعال نگهداشتن بیمارستان شهید رجایی وهمچنین بهرهبرداری از بیمارستان نرگسی با تشکیلات مستقل است افزود: تأمین و تجهیز بیمارستان نرگسی به تجهیزات پزشکی، اداری و پشتیبانی مورد نیاز در بخش ها و واحد های مختلف از جمله بخشهای بستری، اتاق های عمل، آزمایشگاه، رادیولوژی، اتاق عمل اورژانس، استریلیزاسیون، رختشویخانه، اکسیژن ساز، آشپزخانه، سیستم های تأسیساتی و ... از دیگر اقدامات مهم این دانشگاه در خصوص راه اندازی بیمارستان نرگسی مستقل از بیمارستان شهید رجایی می باشد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به اینکه با پیگیری های جدی و مستمر این دانشگاه و همکاری نماینده محترم مردم شریف شهرستان های گچساران و باشت، مجوز تأمین یک دستگاه سی تی اسکن جهت نصب و بهره برداری در بیمارستان نرگسی نیز گرفته شده است (مکاتبات شماره 745/7/23/پ مورخ 11/02/1400 ، 1715/915 مورخ 28/06/1400 دانشگاه علوم پزشکی استان و مجوز شماره 14411/400د تاریخ 12/07/1400 معاون محترم درمان وزیر)افزود: در زمینه تأمین نیروی انسانی مورد نیاز بیمارستان نرگسی، معاونت توسعه دانشگاه در حال طی فرآیند قانونی جذب نیروی حراستی، خدماتی و تأسیساتی( از طریق برگزاری آزمون)می باشد.
وی نیز به اهداف سیاستگزاران حوزه ی سلامت اشاره کرد وگفت:در این راستا فعال نمودن بیمارستان نرگسی در ضلع غربی شهر دوگنبدان با وجود بیمارستان های بی بی حکیمه، شهید رجایی و بعثت نفت در قسمت شرقی آن، می تواند به توزیع عادلانه ی امکانات بیمارستانی در سطح شهر کمک کند..
وی یادآور شد: از طرفی، مدیریت بهینه ی تخت های دیالیز در آن شهرستان و افزایش روزافزون تعداد بیماران نیازمند به همودیالیز، مسئولین دانشگاه را بر آن داشته که پس از انتقال بخشی از ظرفیت تختهای بستری مرکز درمانی شهید رجایی به نرگسی، بخش همودیالیز را در مرکز شهید رجایی و متناسب با ظرفیت جامعه اقماری، توسعه داده و بهسازی نماید.
_111046.jpg)
دکتر ملک پور اضافه کرد: توسعه و بهسازی بخش روانپزشکی در بیمارستان شهید رجایی به عنوان یکی دیگر از اولویت های آتی دانشگاه علوم پزشکی می باشدافزود:مأموریت اصلی دانشگاه علوم پزشکی ایجاد، حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه بوده.که همسو با آن نیز رسالت آموزشی در رشته های علوم پزشکی را به عهده دارد که در همه ی موارد، تابع و مجری دستورات و سیاست های ابلاغی وزارت متبوع، برآمده از سیاست های کلان دولت می باشد..